Styling op maat?

Ben je op zoek naar iets unieks?
Wil je iets wat helemaal bij jou past, anders is dan anders en er ook nog eens gelikt utiziet?
Zoek niet verder!

Met mijn creatieve achtergronden kan ik maken wat jij in gedachten hebt.
Denk bijvoorbeeld aan:

  • een passend cadeau voor iemand of speciale gelegenheid
  • dat ene unieke geboortekaartje
  • mooie uitnodigingen voor een trouwerij
  • Of wil je iets passends en unieks voor jouw onderneming?

Ik ben zeker nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen.
Maak het jezelf niet te moeilijk en stuur mij een berichtje!
Durf jij de creatieve uitdaging met mij aan?
Hier zie je een aantal projecten waar ik aan gewerkt heb..

Prachtig Bevallen

Jackelien wilde graag 3 verschillende MiniPosters op maat met verschillende affirmaties, haar logo op een sluitsticker en een sticker voor op de pakketjes. En nog leuker, voor haar bedrijf Prachtig Bevallen mag ik binnenkort verder aan de slag!

Trouwkaarten

Simpele uitnodigingen voor de bruiloft, dat was de opdracht van Sander en Milou. Na navraag over hoe hun dag eruit komt te zien kwamen we uit bij een speelse en stijlvolle uitstraling. Het werd een pakket met de trouwkaarten met luxe uitstraling, drie verschillende uitnodigingen die toegevoegd konden worden, passende enveloppen en sluitstickers.

Leuks van Maris

De onderneming van Mariska ging een andere weg inslaan en daarvoor heb ik een nieuwe huisstijl gemaakt. Compleet nieuw logo, beeldmerken voor Instagram posts, Pinterest pins, Facebook banners, maar ook voor flyers en visitekaartjes met de daarbij behorende fonts en kleurcodes. Dit alles is in Canva gemaakt, zodat Mariska zelf haar flyers en posts kan maken. Handig als je zelf er verder mee aan de slag wilt! Leuks van Maris heeft een frisse nieuwe uitstraling gekregen die zeker herkenbaar is geworden. 

Ruby Wonen

Ruby Wonen is stiekem toch wel een begrip in Bergen op Zoom. Yasmin heeft haar bedrijf in de afgelopen jaren flink laten groeien, ze heeft nu zelfs een grote loods waar je haar werkplaats én winkel vind. Eerst was Ruby Wonen in de binnenstad te vinden. Daarvoor mocht ik krijtborden handletteren met geweldige quotes. Maar de raamtekeningen in de etalage in haar winkel in de stad zagen er wel erg tof uit he?

MiniPoster op maat

MiniPosters, je kunt ze overal voor gebruiken. Zo heb ik een keer voor Janneke MiniPosters met een quote en de geliefde campers van haar vrienden mogen maken. En die camper van haar en Vinz is zoooo tof!
Die met de vosjes is speciaal voor Romy gemaakt. Haar Gastgezin Vos heeft nu een eigen geweldige kaartenlijn. Voor nieuwe kindjes, maar onder andere ook voor hun verjaardag, voor de eerste keer naar de wc bij Romy. Dit maakt het imago van haar onderneming toch alleen maar sterker?

Natjas

Een echt tof en verrassend slim product uit Bergen op Zoom? Dan komt bij mij gelijk Natjas op in mijn hoofd. Marit ontwerpt en maakt verdomd handige ‘badjassen’ voor honden. Voor na het wandelen in de regen of het frisse weer, na het wassen.. Als er ooit een viervoeter in huis komt wat kan blaffen dan komt er zeker ook een Natjas in huis. Voor tijdens de verschillende events waar Marit te vinden is heb ik een tijd terug toffe labels gemaakt voor op hun shampoo. Ziet er gaaf uit he?

Huisstijl Eigentijds

Natuurlijk kan ik mijn eigen bedrijf niet vergeten.. In de loop van de tijd heb ik verschillende visitekaartjes gehad, maar ik vind zelf de wolkjes in het logo erg kenmerkend. Daarom komen deze terug op het visitekaartje en bedanktkaartje die je bij je bestelling krijgt.
Maar.. er zijn ook steeds meer soorten producten bij gekomen! Daar wilde ik een eigen stijl voor zodat deze altijd te herkennen is en er tof uit ziet, waar je het product ook tegenkomt.
Goed gelukt toch?

En.. ben je nog steeds enthousiast en benieuwd wat ik voor jou ervan zou maken?
Stuur mij een berichtje en wie weet ga ik binnenkort voor jou aan de slag!