Wie is Eigentijds?

Hallo daar! Leuk dat je de tijd hebt genomen om meer over Eigentijds te weten te komen.

Eerst even voorstellen. Dit ben ik dus, Loreen, het gezicht achter Eigentijds. Een creatief iemand, beetje behoorlijk gek soms, ik hou van ambacht en oude spullen, kan niet stil zitten, ben gek op mijn katten en knappe vriend, kan verdwalen tussen de leukste quotes, ga het liefst in het bos wandelen, kookt graag en eet het graag allemaal op, zeg tegen alle dieren hoi, babbelkont, vind het heerlijk om te freubelen, perfectionistisch trutje én sinds februari 2020 ook lid van de mama club met de liefste baby ooit: Tygo. Maar dat avontuur is uitgebreid met de komst van zijn zusje Noortje 🙂

In mijn vrije tijd ga ik graag opzoek naar leuke aparte spulletjes. Dit doe ik het liefste in kringloopwinkels, op rommelmarktjes, maar online kan ik ook heerlijk uren rondneuzen met een kop thee in mijn hand. Gelukkig had ik na mijn studie hier genoeg tijd voor en ik wist zeker dat ik er ook echt iets mee wilde doen.

Nu even terug naar het begin. Nadat ik afgestudeerd ben als ruimtelijk vormgeefster ben ik langzaam aan mijn droom begonnen om iets voor mezelf te beginnen. Dit is natuurlijk niet helemaal gemakkelijk geweest, maar waar een wil is, is een weg zeggen ze toch?

Hieruit is in 2013 mijn kleine bedrijfje Eigentijds ontstaan.
Supertrots stond ik op mijn eerste markt om te laten zien wat ik het liefste doe, van veelal oude materialen zelf iets nieuws maken door het in een nieuw eigentijds jasje te steken. Het zag er netjes uit, maar was nog niet precies wat ik echt wilde. Door mezelf steeds in het diepe te gooien probeerde ik stap voor stap stukjes verder te komen. En dat is goed gelukt, al mag ik het zelf zeggen! Zo was ik op veel creatieve markten en fairs te vinden. Denk in de regio van Brabant, Zeeland, maar Rotterdam kwam ook aan bod.

Sinds 2017 verkocht ik mijn items vanuit KWEEK concept store in Bergen op Zoom. En wat was ik trots dat ik daar sinds juni 2018 ook mede-eigenaresse van was! Iets wat ik nooit verwacht had, al na 5 jaar Eigentijds een winkel runnen, maar wat was ik er trots op! Je leest het goed, was, want  eind december ’19 hebben wij helaas de deuren van deze te gave concept store gesloten. Voor mij was er een nieuw avontuur onderweg, namelijk een heerlijk mannetje op de wereld zetten..
Toch vind ik dat ik er nog lang niet ben, want er groeien nog steeds leuke dromen en doelen. Waaronder deze webshop en wie weet ooit weer een eigen winkel.

Bij Eigentijds vind je aparte, handgemaakte en unieke woondecoratie. Ik houd ervan om producten te maken, die niet alleen van (zoveel mogelijk) gerecyclede materialen gemaakt zijn, maar vooral dat ze je een glimlach op je gezicht bezorgen, een klein binnenpretje geven of een momentje voor jezelf creëren. Net even iets anders!

Juist doordat alles met de hand gemaakt is zijn alle producten ieder op zich uniek. Je vind er geen twee dezelfde. Maar mocht je iets tegenkomen waar je meer van wilt, of net er je eigen draai aan wilt geven, laat dan gerust een berichtje achter

Hopelijk tot ergens!

Liefs Loreen